Studio Kvarnviken

 

Kvarnviken Filmproduktion gör promotion- och eventfilm, faktafilm och dokumentärer, företags- och reklamfilm för web, TV eller filmduk.

Vi går in för varje uppdrag med nyfikenhet och kreativitet och med respekt för uppdragsgivarens mål, tidplan och budget. Kunden får ett fast pris som vi håller fast vid tills filmen är levererad och alla är nöjda med resultatet. All teknik, utrustning och kompetens finns i företaget.

Peter Isaksson

Filmfotograf, regissör, kreatör

 

Peter har filmat allt från direktsändningar som Melodifestivalen och sommar-OS till dokumentärer från Bosnien och miljön i världshaven. Han har gjort nyhetsinslag för Rapport och Aktuellt, jobbat med drama i Hammarkullen, samt gjort promotion och showfilm för de flesta svenska artister.

 

 

 

 

Han är hjärnan bakom många kommersiella produktioner för stora koncerner och lokala företag. Idéstark vid skissbordet, men också med kameran och tillsammans med Per i redigeringen.

Per wallin rönnecke

Redigerare, grafisk formgivare, kreatör

 

Per har en producentutbildning vid Dramatiska Institutet och mellan 1984 och 2004 drev han en av Göteborgs ledande studios för efterbearbetning, West City Productions. Många av produktionerna som klippts av Per har vunnit fina utmärkelser. Under WCP-åren hann Per även med att redigera inslag för BingoLotto och Motorjournalen varje vecka.

 

 

Idag är Per i huvudsak sysselsatt med Kvarnviken Filmproduktion. Med sin långa erfarenhet av alla typer av film och TV- produktioner och effektiva kreativitet i efterbearbetningen bildar han tillsammans med Peter ett unikt team.