De la gardiegymnasietCEDExFrog

När De la Gardiegymnasiet i Lidköping skulle byggas om och byggas ut, med början 2005, var skolledningen rädd för att eleverna skulle välja andra skolor. Det fanns en risk att eleverna skulle tro att skolan skulle bli en stökig och bullrig byggarbetsplats.

 

Vi fick uppgiften att med en film förklara att ombyggnaden inte skulle störa trivsel och utbildningskvalitet. Vi jobbade med en 9 minuters informationsfilm och ett antal reklamfilmer som uppdaterades under flera år.

 

Idag är skolan en av de modernaste i landet och antalet elever ökar varje år trots att underlaget i Skaraborg minskat de senaste åren. Vi producerar fortfarande reklamfilmer och det här är vår senaste, längre informationsfilm. Idag handlar filmen inte längre om utbyggnaden, utan om resultatet.

Cedex tillverkar drivknutar för fordonsbranschen. Kanske inte världens mest spännande produkt, men när en rallycrossbil accelererar från 0-100 på 2,5 sekunder så är det just drivknutarna som utsätts för en enorm belastning.

 

Rallycross är spännande och det kändes självklart att vi skulle jobba med sporten som tema. Filmen består av ett antal statements från användare, försäljare, tekniker och specialister på produkten.

 

Den har med framgång använts för att locka in mässbesökare i Cedex monter på mässor runt om i världen.

Frog är ett företag som jobbar med marin infrastruktur. Ett byggföretag med undervattensprojekt helt enkelt.

 

Under de kalla vintrarna 2009 och 2010 satsade de även på isbrytning. En tacksam verksamhet att presentera med en liten webfilm.

 

Vi tycker mycket om kunder som tar oss ut på äventyr och det har blivit ett antal spännande filmer åt Frog.